CONTACTE

 • Telèfon 93 581 44 96
 • email Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
 • Ubicació Ubicació

Convenis i col·laboracions

El CRECIM ha establert diversos tipus de col·laboracions amb diferents institucions per objectius específics.

 

Convenis:

El CRECIM ha establert diversos convenis amb diferents institucions per objectius específics.

 

Conveni entre CRECIM – Institut Català de l’Energia (ICAEN):

1. Conveni per la creació de base de dades de recursos didàctics sobre energia a Catalunya i definició d’itinerari i metodologia pedagògica per a l’Escola de l’Energia”. (De 01/01/2016 fins a 31/03/2016).
Firmat per: Sr. Joan Josep Escobar (Cap de divisió de Gestió Energètica del ICAEN), Sra. Mercè Rius (Directora ICAEN) i la Dra. M. Pilar Dellunde (Vicerectora d'investigació de la UAB).

 

Conveni entre CRECIM - Fundació Obra Social "La Caixa":

1. Conveni per l’avaluació de tallers científics. El CRECIM durà a terme l’assessorament de l’equip del projecte i, en concret, I'assessorament per a la preparació de la jornada de presentació del projecte "Evaluación del impacto de las acciones de divulgación en términos de promoción de vocaciones científico-tecnológicas". (De 17/12/2014 fins a 30/06/2015).
Firmat per: Sr. Rafael Fernando Chueca (Membre de la Fundació “La Caixa”), Dra. M. Pilar Dellunde (Vicerectora d'investigació de la UAB) i Dra. Roser Pintó (Directora del CRECIM).

2. Conveni per l’avaluació dels tallers científics: “Viu l’electricitat” i “Investiga la vacuna del VIH” realitzats al CosmoCaixa. (De 20/01/2015 fins a 31/05/2015).
Firmat per: Sr. Enric Banda (Director Àrea Ciència i Medi ambient de la Fundació “La Caixa”) i Dra. M. Pilar Dellunde (Vicerectora d'investigació de la UAB).

3. Projecte Creactivity. Conveni de col·laboració per tal d’estudiar, aprofundir i fonamentar teòricament la metodologia i didàctica de l’aula Creactivity. L’objectiu final d’aquesta col·laboració serà garantir que el disseny de l’espai Creactivity resulti útil per a les escoles i afavorir que el seu enfocament arribi més enllà dels espais del CosmoCaixa. (De 26/10/2015 fins a: 30/09/2016).
Firmat per: Sr. Jordi Portabella (Director de l’Àrea de Ciència i Medi Ambient de la Fundació “La Caixa”) i Dra. M. Pilar Dellunde (Vicerectora d'investigació de la UAB).

 

Conveni entre CRECIM – Associació UpSocial:

1. Conveni pel desenvolupament de la recerca en solucions innovadores dels sistemes educatius d’Espanya. (De 09/09/2013 fins a: 31/12/2013).
Firmat per: Sra. Maria del Carmen Salcedo (Presidenta de l'Associació UpSocial), Dra. M. Pilar Dellunde (Vicerectora d'investigació de la UAB) i Dra. Roser Pintó (Directora del CRECIM).

 

Conveni entre CRECIM- Fundació Parc Científic de Barcelona:

1. Conveni de col·laboració per treballar conjuntament per a la promoció de les vocacions científico- tècniques.
Bellaterra (Cerdanyola del Vallès), 20 de juny de 2014.
Firmat per: Sra. Montserrat Vendrell (Directora de la Fundació Parc Científic de Barcelona) i la Dra. M. Pilar Dellunde (Vicerectora d'Investigació de la UAB).

 

Convenis entre Fundació Obra Social "La Caixa" - CRECIM per al Projecte REVIR-INC:

1. Conveni de col·laboració per a facilitar l'accés de l'alumnat més desafavorit a l'activitat REVIR (Curs 2010-2011).
Barcelona, novembre del 2010.
Firmat per: Sr. Jaume Lanaspa (Director General de Fundació Obra Social "La Caixa") i Roser Pintó (Directora del CRECIM).

2. Conveni de col·laboració per a facilitar l'accés de l'alumnat més desafavorit a l'activitat REVIR (Any 2012).
Barcelona, gener del 2012.
Firmat per: Sr. Jaume Lanaspa (Director General de Fundació Obra Social "La Caixa") i Roser Pintó (Directora del CRECIM).

3. Conveni de col·laboració per a apropar el Projecte REVIR als centre educatius de secundària amb l'alumnat més desafavorit (Any 2013).
Barcelona, març del 2013.
Firmat per: Sr. Jaume Lanaspa (Director General de Fundació Obra Social "La Caixa"), Dra. Pilar Dellundé (Vicerectora de Recerca de la UAB) i Roser Pintó (Directora del CRECIM).

4. Conveni de col·laboració per a apropar el Projecte REVIR als centre educatius de secundària amb l'alumnat més desafavorit (Any 2014).
Barcelona, gener del 2014.
Firmat per: Sr. Jaume Lanaspa (Director General de Fundació Obra Social "La Caixa", Dra. Pilar Dellundé (Vicerectora de Recerca de la UAB) i Roser Pintó (Directora del CRECIM).

 

Convenis entre CRECIM (UAB) - Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya:

1. Conveni de col·laboració entre la Universitat Autònoma de Barcelona i el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya en l'àmbit de la Recerca i la Innovació Didàctica.
Bellaterra (Cerdanyola del Vallès), 14 de gener de 2005.
Firmat per: Blai Gasol (Director General d'Ordenació i Innovació Educativa) i Lluís Ferrer (Rector de la Universitat Autònoma de Barcelona).

2. Acord per la comptabilització de la contractació a mitja jornada per apart de la universitat de personal docent adscrit al Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.
Barcelona, 17 de febrer de 2010.
Firmat per: Francesc Colomé (Secretari de Polítiques Educatives del Departament d'Educació) i Ana Ripoll (Rectora de la Universitat Autònoma de Barcelona).

 

Convenis entre CRECIM- UAB:

1. Acord intern amb el Vicerectorat de Projectes Estratègics-Parc de Recerca (VRPE) de la UAB per la singularització del Centre de Recerca per a l'Educació Científica i Matemàtica (CRECIM), que passa a formar part del Parc de Recerca de la UAB.
Bellaterra (Cerdanyola del Vallès), 15 de febrer de 2007.
Firmat per: Jordi Marquet (Vicerector de Projectes Estratègics), Roser Pintó (Directora del Centre de Recerca per a l'Educació Científica i Matemàtica)

2. Conveni entre CRECIM i Facultat de Ciències de la UAB, per a la realització de pràctiques de l'alumnat de Biologia en el marc de l'assignatura "pràctiques en empreses o institucions".
Bellaterra (Cerdanyola del Vallès), 7 de febrer de 2007.
Firmat per: Jordi Barbé (Degà de la Facultat de Biociències), Roser Pintó (Directora del CRECIM).

 

Convenis entre CRECIM - Facultat de Ciències de l'Educació (UAB):

1. Acord entre la Facultat de Ciències de l'Educació i el CRECIM per a la utilització del laboratori 3 i del seu material informàtic.
Bellaterra (Cerdanyola del Vallès), 20 d'abril de 2009.
Firmat per: Rosa Mª Pujol (Degana de la Facultat d'Educació), Roser Pintó (Directora del CRECIM).

 

Convenis entre CRECIM - empreses participants en el Projecte Prat de la Riba:

1. Conveni de col·laboració entre la Fundació La Farga (Les Masies de Voltregà) i el CRECIM (UAB).
Bellaterra (Cerdanyola del Vallès), 10 de Febrer de 2009.
Firmat per: Anna Ripoll (Rector de la Universitat Autònoma de Barcelona), Roser Pintó (Directora del Centre de Recerca per a l’Educació Científica i Matemàtica) i Oriol Guixà (Patró de la Fundació La Farga).

2. Conveni de col·laboració entre Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (Barcelona) i el CRECIM (UAB).
Bellaterra (Cerdanyola del Vallès), 27 de Febrer de 2009.
Firmat per: Anna Ripoll (Rector de la Universitat Autònoma de Barcelona), Roser Pintó (Directora del Centre de Recerca per a l’Educació Científica i Matemàtica) i Joan Torres (President del Consell d’Administració de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya).

3. Conveni de col·laboració entre LAMP S.A (Terrassa) i el CRECIM (UAB).
Bellaterra (Cerdanyola del Vallès), 27 de Febrer de 2009.
Firmat per: Anna Ripoll (Rector de la Universitat Autònoma de Barcelona), Roser Pintó (Directora del Centre de Recerca per a l’Educació Científica i Matemàtica) i Ignsai Cusidó (Conseller delegat de LAMP S.A).

4. Conveni de col·laboració entre la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona (Barcelona) i el CRECIM (UAB).
Bellaterra (Cerdanyola del Vallès), 15 de Maig de 2008.
Firmat per: Anna Ripoll (Rector de la Universitat Autònoma de Barcelona), Roser Pintó (Directora del Centre de Recerca per a l’Educació Científica i Matemàtica) i Miquel Valls (Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona).

5. Conveni de col·laboració entre NTE-SENER S.A i el CRECIM (UAB).
Bellaterra (Cerdanyola del Vallès), 15 de Maig de 2008.
Firmat per: Anna Ripoll (Rector de la Universitat Autònoma de Barcelona), Roser Pintó (Directora del Centre de Recerca per a l’Educació Científica i Matemàtica) i Miquel Valls (Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona).

6. Conveni de col·laboració entre NTE-SENER S.A i el CRECIM (UAB).
Bellaterra (Cerdanyola del Vallès), 12 de Novembre de 2009.
Firmat per: Anna Ripoll (Rector de la Universitat Autònoma de Barcelona), Roser Pintó (Directora del Centre de Recerca per a l’Educació Científica i Matemàtica) i Gabriel Alarcón (Director Gerent de NTE-SENER S.A).

7. Conveni de col·laboració entre Elastogran S.A i el CRECIM (UAB).
Bellaterra (Cerdanyola del Vallès), 9 de Febrer de 2009.
Firmat per: Anna Ripoll (Rector de la Universitat Autònoma de Barcelona), Roser Pintó (Directora del Centre de Recerca per a l’Educació Científica i Matemàtica) i José Manuel Alegria (Director de Calidad, Seguridad, Salut y Medio Ambiente de Elastogran S.A).

 

Col·laboracions:

Llicències d’estudi per al professorat

Diferents professors de secundària han realitzat la seva Llicència d'Estudis al CRECIM, realitzant treballs de recerca-acció i innovació educativa. Convidem als professors de secundària i primària interessats en realitzar la seva estada en un centre de recerca sobre Educació Científica i Matemàtica a contactar amb nosaltres.

 • Autor: Josep Olivella Bussoms
  Títol: Adequació del projecte "Física en Context" a l'aplicatiu de recobriment curricular (ARC)
  URL: 
  Curs: 2010-2011
  Investigadora que l'ha supervisat: Roser Pintó Casulleras
 • Autor: David Atzet Rovira
  Títol: Les visites a empreses a l'ESO.
  URL: 
  Curs: 2009-2010
  Investigadora que l'ha supervisat: Roser Pintó Casulleras
 • Autora: María Isabel Lacasa Millán
  Títol: Recull, avaluació i classificació d'animacions, simulacions i altres TICs per a l'ensenyament de la Biologia a l'ESO.
  URL: http://xtec.cat/~mlacasa3
  Curs: 2006-2007
  Investigadora que l'ha supervisat: Roser Pintó Casulleras
 • Autora: Alícia Serra de Larrocha
  Títol: La simulació, una bona eina per a l'aprenentatge significatiu?
  URL: http://phobos.xtec.es/sgfprp/resum.php?codi=1123
  Curs: 2005-2006
  Investigadora que l'ha supervisat: Roser Pintó Casulleras
 • Autora: Àngel Fontanet Rodríguez
  Títol: Presentació de problemes de física amb Interactive Physics
  URL: http://phobos.xtec.es/sgfprp/resum.php?codi=1018
  Curs: 2005-2006
  Investigadora que l'ha supervisat: Roser Pintó Casulleras
 • Autora: Anna Plarromaní Català
  Títol: Organització i activitats pràctiques dÂ?ensenyament aprenentatge utilitzades en l'ensenyament de la física i la química en centres de secundaria i batxillerat de Mataró i el Maresme
  URL: http://phobos.xtec.es/sgfprp/resum.php?codi=1047
  Curs: 2005-2006
  Investigadora que l'ha supervisat: Roser Pintó Casulleras
 • Autora: Joan Antoni Faus Juan
  Títol: L'aula de noves tecnologies per a les ciències, aplicacions a l'ESO
  URL: http://phobos.xtec.es/sgfprp/resum.php?codi=1106
  Curs: 2005-2006
  Investigadora que l'ha supervisat: Roser Pintó Casulleras
 • Autora: M. Isabel Gomis RabassaI
  Títol:Integrem les ciències i la tecnologia a l'ESO a través del coneixement dels processos de producció
  URL: http://phobos.xtec.es/sgfprp/resum.php?codi=829
  Curs: 2004-2005
  Investigadora que l'ha supervisat: Roser Pintó Casulleras
 • Autora: Carmen Fernández Hierro
  Títol: Creació de Webquests i simulacions per a l'aprenentatge de la Física i la Química a 4rt ESO
  URL: http://phobos.xtec.es/sgfprp/resum.php?codi=886
  Curs: 2004-2005
  Investigadora que l'ha supervisat: Roser Pintó Casulleras