CONTACT

  • Telèfon +34 93 581 44 96
  • email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • UbicacióLocation

Where are we?

 
CRECIM -  Centre de Recerca per l'Educació Científica i Matemàtica
Edifici GL, 304
Facultat de Ciències de l'Educació.
Campus de la Universitat Autònoma de Barcelona
08193 Bellaterra, Barcelona
SPAIN

CRECIM is located near Plaça de les Oliveres in the Education School (Facultat de Ciències de l'Educació) in the Universitat Autònoma de Barcelona.

The most easy way to arrive to UAB by car or moto is the motorway. In this map you could see the acces to the university:

  • Motorway AP-7, going to Tarragona-Lleida if you are comming from the north, or going to Girona if you are comming from Barcelona.
  • Motorway C-58 Barcelona-Sabadell-Terrassa.

You also could come to UAB by public transport.

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC)
Línia Barcelona/Sabadell (S2) i Barcelona/Universitat Autònoma (S55), estació Universitat Autònoma. Les estacions des de Barcelona són: Catalunya, Provença, Gràcia, Muntaner i Sarrià; i al Vallès cal afegir-hi Sant Cugat, Sant Quirze i Sabadell com a ciutats destacades. Aquesta línia comunica Sant Cugat amb la línia S1 (Terrassa i Rubí). S'aturen a la UAB tots els trens amb direcció Sabadell, UAB o Barcelona de les línies S2 i S55. La durada del trajecte des de Barcelona és de trenta minuts. Hi ha trens cada deu minuts aproximadament.
Podeu consultar els horaris al telèfon 93 205 15 15 o al web dels FGC.

RENFE (Red Nacional de Ferrocarriles Españoles)
Línia R7 estació Cerdanyola Universitat. Des de Barcelona -estacions de Sants, Plaça Catalunya, Arc del Triomf i Sant Andreu Arenal- fins a Cerdanyola-Universitat. La duració del trajecte des de Barcelona és d'uns trenta minuts, amb una freqüència de pas de trenta minuts. Podeu consultar els horaris al telèfon 93 490 02 02 o al web de RENFE.

Servei gratuït d'autobusos des de l'estació de RENFE
Desde l'estació a la Universitat hi ha un servei gratuït d'autobusos que comunica l'estació amb els diferents edificis del campus. La parada del CRECIM seria la de la Facultat d'Educació.
Horaris de connexió Bus-UAB amb Renfe del curs 2010-2011

Autobús des de Barcelona
L'empresa SARBUS ofereix un servei de Barcelona (Fabra i Puig) a la UAB cada 30 minuts. La durada del trajecte oscila entre vint i trenta minuts.
Pots informar-te trucant al telèfon 93 580 67 00 o consultant el web de SARBUS.

Autobús des d'altres municipis
Hi ha servei diari d'autobús des de molts municipis (Igualada, Badalona, Sabadell, Mataró, ...). A continuació, pots consultar la informació dels horaris d'aquests serveis:
Horaris de les companyies d'autobusos que arriben al campus de la UAB