CONTACTE

  • Telèfon 93 581 44 96
  • email Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
  • Ubicació Ubicació

Universitat-Escola

Veredicte primer certamen

Veredicte del Primer Certamen "el Vídeo Científic de Secundària":

L'equip del CRECIM (Centre de Recerca per a l'Educació Científica i Matemàtica) voldríem, en primera instància, agrair la participació als centres, als alumnes i als professors en el Primer Certamen "el Vídeo Científic de Secundària", enregistrant i editant vídeos científics relacionats amb fenòmens òptics i lluminosos. Valorem molt positivament l'esforç, la dedicació i l'interès per la ciència que es desprenen de les produccions enviades al certamen. En segon lloc, també voldríem encoratjar a tots els centres, alumnes i professors implicats a seguir participant d'aquest certamen en les seves properes edicions, les bases de les quals es coneixeran al setembre del curs 2011-12, amb l'objectiu de disposar de més temps per l'elaboració dels vídeos.

Llegeix més:Veredicte primer certamen

Projecte Prat de la Riba

La progressiva davallada de joves que opten per professions tècniques i científiques repercuteix, i es preveu que ho farà més en el futur, en el nombre de professionals disponibles fàcilment a Catalunya ben qualificats pels processos industrials que l’economia requereix. Amb la intenció de modificar aquesta tendència, el CRECIM, conjuntament amb el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, posa en funcionament el Projecte Prat de la Riba, encaminat a augmentar la motivació dels estudiants envers les carreres científico-tècniques.

Llegeix més:Projecte Prat de la Riba

Llicències d'Estudi professorat

Diferents professors de secundària han realitzat la seva Llicència d'Estudis al CRECIM, realitzant treballs de recerca-acció i innovació educativa. Convidem als professors de secundària i primària interessats en realitzar la seva estada en un centre de recerca sobre Educació Científica i Matemàtica a contactar amb nosaltres.

Llegeix més:Llicències d'Estudi professorat

Altres activitats

Activitats del CRECIM al Campus Itaca, al programa ARGÓ i altres iniciatives de relació escola-universitat.

Llegeix més:Altres activitats

REVIR

El REVIR (Realitat-Virtual) és un projecte que consisteix en oferir a l'alumnat de secundària d'arreu de Catalunya, unes sessions de treball pràctic en un laboratori informatitzat de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Llegeix més:REVIR