Presentation CRECIM


Aenean hendrerit pulvinar mauris, ut aliquam eros. Nulla eleifend feugiat erat, in porta erat egestas ac. Praesent et fermentum lorem. Fusce feugiat elit eu hendrerit pellentesque. Duis vitae dolor a arcu ultrices finibus id sit amet tortor. Nam sed commodo arcu, eu tristique purus. Ut interdum viverra lectus, eu ultrices urna. Pellentesque turpis metus, hendrerit a vulputate vel, egestas nec purus.
 

Sed et mauris turpis. Aenean accumsan nulla id ligula imperdiet, a mollis nisi porttitor. Ut mollis metus in massa cursus, eget finibus odio sollicitudin. Cras non lorem efficitur, rutrum elit vitae, euismod quam. Aenean in nisi est. Praesent tempus at diam et hendrerit. Integer auctor suscipit accumsan.

NewsCRECIM led initiatives

El Grup DIATIC ofereix un espai dintercanvi dexperiències i coneixements entre professors i professores de ciències deducació secundària i investigadors i investigadores de didàctica de les ciències.

Los miembros del grupo comparten inquietudes en relación a cómo integrar el uso de las TIC en sus propuestas de aula para favorecer la enseñanza y aprendizaje de las ciencias.
DIATIC
El projecte REVIR (acrònim de Realitat – Virtualitat) és una iniciativa educativa del CRECIM de la UAB.

Oferim tallers experimentals de ciències en laboratoris informatitzats per a grups-classe d’estudiants d’ESO i Batxillerat, sempre dins de l’horari escolar. Els tallers per a ESO es realitzen al Museu CosmoCaixa.

Els tallers per a Batxillerat es realitzen a la UAB.
Revir
La Revista Ciències és una revista editada des del CRECIM, que es publica en accés obert adreçada al professorat d’educació infantil, primària i secundària interessat en l’ensenyament i l’aprenentatge de les ciències. Aquesta revista pretén ser un espai per discutir i reflexionar entorn de l’ensenyament i aprenentatge de les ciències, per presentar recursos i experiències didàctiques i per compartir i intercanviar amb la comunitat iniciatives i bones pràctiques.
Ciències magazine

Projects Highlights


Cookie settings